Bonsai_ku Beads Collection
Menerima Tempahan Menjahit Manik. hubugi 012-9460467 atau e-mail : bonsai_ku_003007@yahoo.com
By: bonsai ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-Oct-2099 12:00 Email | Share | | Bookmark

Harap maaf, saya lama tak update sebab saya cuti bersalin baru-baru ni...

Kepada yang berminat untuk membeli manik, harap tunggu laman web saya yang terbaru khas untuk manik sahaja...



Wednesday, 15-Apr-2099 12:00 Email | Share | | Bookmark

Assalammualaikum seme.....Terima kasih kepada yang sudi mengujungi FP saya yang tak seberape ini...

Bleh juge melawat blog : - http://bonsaibeadcollection.blogspot.com[/b]


[b]TEMPAHAN MENJAHIT MANIK

Saya juga ade menerima tempahan menjahit manik dan yang pasti saya menggunakan manik-manik yang berkualiti. Insyaallah harga berpatutan dan bersesuai dengan bajet anda..semua itu bisa di atur...

LOKASI - KUANTAN (bleh anta terus atau saya datang ambil)
LOKASI - LUAR KUANTAN (Bleh anta melalui pos yang mana kos pos ditanggung oleh anda)


KELAS JAHITAN MANIK
Saya juge sedia mengajar jahitan asas manik kepada yang ingin belajar. Insyallah, anda akan mendapat ilmu yang tidak ternilai harganya..

Tarikh : Mengikut ke sesuaian pelajar
Tempat : Mana-mana pun boleh...asalkan selesa
Paten : 17 jenis paten asas


MANIK-MANIK UNTUK DI JUAL
Ada juga menjual manik-manik jepun yang berkualiti dan harga amat berpatutan jika dibandingkan dengan pasaran semasa.


BERMINAT....HUBUNGI SAYA DI

TEL : 012 - 946 0467
E-MAIL : bonsai_ku_003007@yahoo.com atau hhafsah@gmail.com



Glamstarz - ooo u beli kat kedai Far East la tu...kite klu darurat baru g kedai dia..he he he...nak beli ngan saya pun boleh..


Wednesday, 20-Aug-2008 04:09 Email | Share | | Bookmark
Lagi paten simple....

 
 
Ni pun paten yg simple....



Wednesday, 20-Aug-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
A Very Simple Paten

 
 
Kite x reti nak bg nama-nama...x pandai...but chedok idea dr Putryiee punye...jgn marah no....




Tuesday, 27-May-2008 03:18 Email | Share | | Bookmark
Piramid

 
 
 
View all 5 photos...
Baju baby sitter member...hujung lengan ngan bawah baju keliling ...








[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net